Muzikë & nightlife

Rruga Rasim Fetahu Bardulla, Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+35568 275 4817

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Hotel Hoteli Amma ofron dhoma dopjo dhe familjare kuRead More

Share
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares
Shëtitorja "Elez Isufi", përballë Pallatit të Kulturës, Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 07:00 - 23:00
+35568 575 7676

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Piceri, Restorant   Bar-Piceri-Restorant QENDRA ndodhet mu ne qenderRead More

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Rruga Peshkopi-Maqellare, Diber, Albania
Hours: Open today 08:00 - 00:00
+35568 406 2613, +35569 270 6613

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Hotel, Restorant, Pishine   Zerja Resort është një ngaRead More

Share
 • 206
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  206
  Shares
Rruga "Safet Zhulali" ...100 m mbi shëtitoren"Elez Isufi" pas ish gjimnazit "Said Najdeni ", Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 08:00 - 00:00
+355 68 689 2186

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Aroma e kafes eshte ajo qe te gjith duamRead More

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares