Sigal Uniqa Group Dega Diber

Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania
+35569 205 6893

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi, Dyqan

 

Të gjitha këto shërbime si më poshtë i gjeni tek Dega Sigal Uniqa Group Dibër, Peshkopi, Bllat, SGS e Peshkopisë, Bulqizë.
Sigurimet e detyrueshme të makinës Siguracioni i makines (TPL, Karton Jeshil apo Polica Kufitare) eshte i detyrueshem për qarkullimin brenda apo jashte Shqiperise. Kjo kategori kategori sigurimesh eshte ne perputhje te plote me ligjin “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”.
Sigurimi i automjetit TPL, Karton Jeshil dhe Policen Kufitare.
Sigurimi i Pronës dhe Shtëpisë Në jetë duam tu japim prioritet gjërave më të rëndësishme: familjes, shëndetit dhe shtëpisë ku jetojmë. Të gjithë e dimë që jeta ndonjëhere sjell të papritura e rreziqe që mund të dëmtojnë pronën tonë ndaj sigurimi i shtëpisë është një domosdoshmëri.

PENSION PRIVAT Pagesa mujore kontributesh dhe përfitim mujor sipas viteve të kontributit Në këtë produkt vitet e pagesës së kontributeve mujore janë të barabartë me vitet e përfitimit të pensionit mujor.

 

Sigurimi i Shëndetit Sigurimi privat i shëndetit është mundësi për mbulimin 100% të kostove financiare që duhet të përballojë çdo individ në rast se pëson një aksident apo sëmundje të papritur. SIGAL UNIQA ofron paketa sigurimi individuale dhe familjare, të cilat ofrojnë mbulimin e ekzaminimeve shëndetësore duke filluar nga check up-i rutinë vjetor; trajtimet mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti, si dhe shpenzimet në rast ndjekje të shtatzanisë në spitalet private brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Adresa: Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania

Web   f   Insta                                                      Rezervo

Orari:

08:00 - 20:00

Informacion shtesë:

Agjensi Lleshi Travel

Bulevardi "Elez Isufi", Peshkopi, Albania
+35568 649 1946

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Agjensi Lleshi Travel eshte agjensi kryesore ne qytetin e Peshkopise duke ofruar sherbime gjithperfshirese. Agjensia jone ka degen e saj edhe ne Maqellare.
Zyrat tona jane te hapura dhye ne sherbim cdo dite te javes nga ora 9:00 deri ne 21:00 ne menyre qe klientet tone te marin info per gjithcka kane nevoje.
Sherbimet tona kane te bejne me gjithcka lidhet me turizmin si:

1. Rezervime nderkombetare te linjave ajrore
2. Rezervime hotelesh ne mbare boten
3. Autobusa Shqiperi-Itali-Austri-Gjermani
4. Paketa me guida turistike

Siguracione shendeti!

Lleshi Travel eshte subjekti i vetem ne qytetin e Peshkopise, qe ofron sherbimin e taksis te licensuar nga Ministria.
Taxia jone eshte ne sherbim te klienteve te saj 24 ore cdo dite te javes.
Motoja jonë është “Kudo dhe Kurdo”, për të ofruar më të mirën.
Ne nuk ofrojmë një udhëtim të zakonshëm,ne zgjedhim mënyrën më të mirë që udhëtim juaj të jetë një kenaqësi.
Ne mund të vërtetojme cdo fjalë tonën, kemi dëshmitar secilin prej jush që ka udhëtuar të paktën njëherë me Lleshi Taxi.

Adresa: Bulevardi “Elez Isufi”, Peshkopi, Albania

f   Insta                                                      Rezervo

Orari:

09:00 - 21:00

Informacion shtesë: