Restorant

Dibër e Madhe, Maqedoni
Hours: Open today 08:00 - 23:00
046832523 / 046833004
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant VENDNDODHJE FANTASTIKE DHE PJATA PËR ÇDO SHIJE Tejet popullorRead More

Share
 • 33
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  33
  Shares
Near the lake, Debar, Macedonia
Hours: Open today 08:00 - 00:00
+389 70 391 355
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant, Piceri Restorant Taverna Cami aty ku dibranet dhe miqteRead More

Share
 • 43
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  43
  Shares
Andi’s Pizza Peshkopi
Bulevardi Elez Isufi, Peshkopi, Dibër, Albania
Hours: Open today 08:00 - 21:00
0683237102, 0699874007
Camping

Kanalet Tona:     Kategoria: Piceri, Fast Food Pizzeria Andi sherben një shumëllojshmeri picash si:Read More

Share
 • 390
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  390
  Shares
Bulevardi Elez Isufi 17, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 6:30 - 22:30
+35569 207 0107
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant, Bar   ”KORABI”: Hotel, Bar, Restorant, Piceri, Pastiçeri.Read More

Share
 • 171
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  171
  Shares
Banket “New York”
L.Perëndimi, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 07:00-00:00
+355682045872
Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Restorant   Pronotoni lokalin i cili nëpermjet sherbimit dheRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
R1209, Macedonia (FYROM)
Hours: Open today 11:00-23:00
+389 76 537 446
Guest House & Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Kompleks Kompleksi Turistik “PARAJASA E SHARRIT’ gjëndet afër fshatitRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Qebaptore Rimini
Address: Dibër Address: Brastvo Edinstvo, Debar 1250, Macedonia
Hours: Open today 08:00-22:00
+389 46 834 564
Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Qebaptore Qebaptore Rimini është një nga zgarat më të miraRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Address: Dibër Address: Brastvo Edinstvo, Debar 1250, Macedonia
Hours: Open today 08:00-22:00
+389 46 834 564
Guest House & Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Qebaptore Qebaptore Rimini është një nga zgarat më të miraRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Bulevardi Elez Isufi, Peshkopi, Dibër, Albania
Hours: Open today 08:00 - 21:00
0683237102, 0699874007
Hotel

Kanalet Tona:     Kategoria: Piceri, Fast Food Pizzeria Andi sherben një shumëllojshmeri picash si:Read More

Share
 • 390
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  390
  Shares