Restorant Piceri “THE SMOKE”

Peshkopia, Dibër, Albania
+355 68 405 2000

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Restorant Piceri “THE SMOKE”, i pozicionuar ne hyrje te qytetit te Peshkopise, bie ne sy Qendra Tregtare Eiba, ku ndodhet edhe Restoranti i njohur i qarkut te Dibres Piceri “THE SMOKE”.  Ku ofron specialitetet me te mira te kuzhines tradicionale Dibrane tipike me karakteristikat e zones te gershetuar me ate mesdhetare. Te ndodhur kudo ku kerkohet cilesia me e larte e gatimit dhe konforti maksimal.
Kualiteti dhe kreativiteti jane elementet themelore te filozofise Piceria “THE SMOKE”. Me teper se një dekade, ne kemi krijuar një marrëdhënie tepër të ngushtë me klientët dhe partneritet të shkëlqyer me biznese të ndryshme.
Specialitet e Piceri “THE SMOKE”: përfshijnë kuzhinen me recetat tipike tradicionale ku nuk mungojne edhe modelet europiane sipas shijeve te klientit: Sallatat, Pastat, Rizotot, Perimet dhe Mishi ne zgare ose kombinimet e ndryshme. Një nga specialitetet tona janë gatimet me produktet te freskëta e bio te vendit.
Mikpritja e veçantë dhe ndjenja e pakrahasueshme e kënaqësisë kanë bërë që klientët tanë ta konsiderojnë :”Piceri “THE SMOKE”” si një shtëpi jashtë shtëpisë.

Adresa: Peshkopia, Dibër, Albania

f                                                      Rezervo

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Orari:

07:00 - 23:00

Informacion shtesë: